Politica de expediere:

La MARS PRO IT SOLUTIONS S.R.L., ne angajăm să oferim clienților noștri o livrare rapidă și fiabilă. Majoritatea comenzilor sunt procesate și expediate în 1-2 zile lucrătoare, cu excepția cazului în care se specifică altfel pe pagina produsului.

Oferim mai multe opțiuni de expediere din care puteți alege, inclusiv expediere standard, expediție rapidă și expediere expresă. Costul și timpul de livrare pentru fiecare opțiune variază în funcție de destinație și de mărimea și greutatea comenzii.

Clienții își pot urmări comenzile accesând contul lor de pe site-ul nostru și vizualizând istoricul comenzilor. Vă rugăm să rețineți că nu putem livra în anumite locații, cum ar fi căsuțele poștale sau adresele militare.

 

Politica de returnare și rambursare:

Dorim ca clienții noștri să fie complet mulțumiți de achizițiile lor de la MARS PRO IT SOLUTIONS S.R.L. Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit, puteți returna majoritatea articolelor în termen de 30 de zile de la primire pentru o rambursare completă a prețului de achiziție (cu excepția transportului și manipulării).

Vă rugăm să rețineți că unele articole nu sunt eligibile pentru retururi sau rambursări, inclusiv articolele personalizate sau personalizate, produsele digitale și articolele marcate ca fiind de vânzare finală.

Pentru a iniția un retur sau a solicita o rambursare, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți pe pagina noastra de contact. Va trebui să furnizați numărul comenzii dvs. și motivul pentru cererea de returnare sau de rambursare. Vă vom oferi instrucțiuni pentru returnarea articolului și emiterea rambursării.

 

Vă mulțumim că ați cumpărat de la MARS PRO IT SOLUTIONS S.R.L.!

X